Вторият отбор на Ботев победи Спартак с 3:2 след драма в среща от

...
Вторият отбор на Ботев победи Спартак с 3:2 след драма в среща от
Коментари Харесай

Спартак изгуби след драма в Пловдив и слезе на второ място

Вторият тим на Ботев победи Спартак с 3:2 след драма в среща от 36-ия кръг на Втора лига на терена в пловдивския квартал Коматево. Гостите повеждаха два пъти в резултата, само че паднаха след гол в добавеното време и слязоха на второ място. Варненският тим има 68 точки, с една по-малко от лидера Септември (София), който приключи 1:1 в Своге. Двата отбора към този момент влязоха в елита, само че въпросът е кой ще приключи първи. Спартак към момента е подвластен самичък от себе си, защото има мач по-малко и в случай че вземе оставащите си две срещи - против Спортист у дома и гостуването на Монтана, става първенец на Втора лига. Подопечните на Васил Петров може да завършат на върха и при неуспех на Септември в последната му среща.

Варненци поведоха в резултата в 25-ата минута посредством Янчо Андреев, само че две минути по-късно домакините изравниха. Автор на попадението за тях беше Николай Минков, който като дете стартира да играе футбол в Спартак, а по-късно мина през Литекс и Черно море.

Второто полувреме стартира по най-хубавия метод за варненци, които вкараха гол още в 46-ата минута посредством Георги Чукалов и поведоха с 2:1. В 71-вата минута обаче " жълто-черните " изравниха за повторно - 2:2. Точен беше Монир Ал-Бадарин.

В първите секунди на добавеното време " канарчетата " стигнаха до ново попадение и поведоха с 3:2. 

За Спартак титуляри излязоха: Станислав Нисторов, Генади Луго, Петър Патев, Никола Борисов, Велислав Боев, Цветан Илиев, Даниел Начев, Янчо Андреев, Георги Чукалов, Иван Колев, Виктор Митев

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР